Uitplaatsen

De herplaatsbare konijnen in onze opvang zijn de konijnen die opzoek zijn naar een goed nieuw huis. Al deze konijnen worden hier gecontroleerd en geënt door een gecertificeerde dierenarts die ook goed de kennis en kijk heeft over en op konijnen. Alle konijnen hier in de opvang kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden of wanneer u een konijn zoekt voor bij uw eigen konijn kunt u hier in de opvang een konijn adopteren. 

Hier in de opvang hebben wij een koppelkooi en zo kunnen we kijken of er een klik is tussen de konijnen. Er is een mogelijkheid dat de konijnen die gekoppeld worden een paar daagjes blijven, het is wel €5,- voor uw konijn per dag.

Wanneer er een juiste match is tussen de konijnen, mag het nieuwe gekoppelde konijn gelijk mee naar zijn nieuwe huis. Houd er dan wel rekening mee dat het verblijf van uw konijn schoon is zodat het konijn niet zijn/haar territorium gaat verdedigen.

Geef de konijnen na de koppeling een paar dagen rust zodat ze elkaar kunnen leren kennen, maar het nieuwe gekoppelde konijntje ook u als nieuwe eigenaar (geldt ook voor een koppeltje uit de opvang).

Alle konijnen hier in de opvang worden buiten gehouden en kunnen dus ook in de winter gekoppeld worden aan een buiten konijn. De konijnen kunnen ook aan een binnen konijn gekoppeld worden en binnen gehouden worden.